Hundefotografering

Jeg liker å fotografere alle typer kjæledyr, og fotograferer ofte katter både for Dyrebeskyttelsen og kjente.

Men jeg er og blir et hundemenneske, og istedetfor alle menneske-oppdragene som dessverre har blitt utsatt eller avlyst i år pga corona, har jeg heldigvis fått fylt endel av den ledige tiden med mange hyggelige hundemøter og fotograferinger. Ved opptelling har jeg fotografert 13 ulike herlige hunder mellom mars og juni, alle med i kollasjen her.

Hyggelig at ennå flere har tatt kontakt for hundefotografering etter at de har sett disse bildene. Ellers går det mye i sommerstemnings-fotografering for tiden. Det er et nydelig villblomst-hav langs kysten her i disse dager.

Ønsker alle en kjempefin sommer!

(Vi har utsatt den planlagte turen til Vesterålen og Lofoten 1 år, og drar istedet en uke på en hytte i vakre Stryn, og noen netter i Sogn etterpå. Det blir også litt jobbing på huset, og en god ferie på øya jeg kommer fra etterpå – noe jeg ikke har gjort på flere år pga de lange norgesferiene vi pleier å være på. Gleder meg!)

Kollasj 13 hunder vår 2020, frå BeFunky

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s