Mine favorittmotiv

Jeg liker egentlig, som en kan se her, det aller meste innen fotografering. Og det er jo et pluss nå når våren ikke ble som planlagt for noen. For nå når så og si alle fotooppdrag og sangoppdrag jeg hadde gleda meg til, samt bilturer med fotografering i vårt vakre Norge, har blitt avlyst eller utsatt – er det kjekt å ha gode alternativer å fylle tiden med.

Jeg har kjøpt stadig mer utstyr til mine 2 nye Sony-kameraer i det siste, og brukt veldig mye tid på å bli kjent med det ute i naturen – i det fine været vi har vært velsigna med over langt tid. Jeg har fått bilder av sjøfugler og småfugler på øya jeg bor på som jeg tidligere følte jeg bare kunne drømme om, i tillegg til mange herlige vårblomstbilder og fine landskaps-speglinger.

Jeg har dratt tidlig ut med sykkel og kamera i helgene og i påsken, men også sykla til jobb omtrent hver dag siden skolestengingen (jeg jobber i ungdomsskole og har noen enkeltelver med tilrettelegginsbehov på skolen). Det er en lang og fin vei langs sjøen, og jeg pleier å ha med kamera i sekken i tilfelle jeg kommer nært på fugler eller andre fine motiver langs veien. Jeg har også oppdaget nye fine steder og turer her på øya som jeg snart har bodd på i 4 år, som jeg ser jeg må tilbake til ved f.eks solnedgang eller spegling.

Så egentlig er ikke jeg den som har det verst i denne perioden, men såklart lengter vi alle etter en normal hverdag igjen. Alt godt til dere alle, og følg meg gjerne på sidene mine til høyre her, der jeg daglig eller ukentlig poster nye bilder.

49777037443_d6990409f7_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s